Ketahui Bagaimana Untuk Buat Kempen Marketing Yang 'Evergreen'

Buat sekali... tinggal. Tengok sebulan sekali. Senyum.

Kalau anda nak buat lebih banyak sales dan lead... website ni akan tunjukkan kepada anda bagaimana untuk semua tu... dan lagi penting... bagaimana untuk buat ia lebih konsisten pada satu masa yang lama.

Bagaimana?

Dengan menggunakan tool copywriting dan marketing library yang saya buat ini.

Hi, saya Abdul Rahman dan saya seorang programmer dan juga copywriter.

Apa yang akan anda baca ini akan mengubah cara anda buat ayat. Terutama sekali copywriting.

Tapi, website ini tidak sesuai untuk yang betul-betul baru belajar buat sales dan lead online.

Jika anda dah dapat buat sales atau lead online...

... Apa yang saya nak ceritakan ini sesuai untuk anda.

Hanya isi emel anda di bawah untuk ketahui bagaimana benda ni boleh bantu anda senyum pagi apabila buka emel anda melihat payment atau lead notification masuk.

Isi emel di ruangan di atas jika anda bukan 100% baru dengan dunia online marketing.

Di bawah ini ialah hasil pada bulan Oktober 2021. Tolong kawan.

Produk ini dijual pada harga RM90~RM250.

Ada yang jual hartanah guna teknik-teknik yang sama ni. Spend RM200, dapat close deal RM600k.

Makanan pun ada.

Maksudnya apa?

Yang penting kena cara yang betul.

(Lagi senang kalau ada tool yang boleh bantu).

Isi emel di atas dan saya akan ceritakan mengenai satu perpustakaan ini... dan satu tool yang boleh bantu anda untuk buat marketing yang lebih berkesan.