Kembali

Contoh Copywriting Tudung atau Pakaian

Cantiknya {NAMA PRODUK} Ni😍😍😍

Dah la #MURAH gilerr , Kain #BERKUALITI pula ,

Ramai dah yg repeat order , Feedback pun banyakπŸ’žπŸ’ž

.

😱Tp siyes argh harga {HARGA} hengget je ?? Iye Sis ,

.

Siyes la ni☺️ #{NAMA PRODUK} ni dah beribu customer grab tau ,

.

Harga {HARGA} tapi apa #kelebihan {NAMA PRODUK} Ni ???πŸ€”

.

βœ” {CIRI 1}

βœ” {CIRI 2}

βœ” {CIRI 3}

.

Cepat Grab #Combo di bawah ni😍

.

πŸ’ž5 {HARGA} FREE {FREE OFFER}

πŸ’ž5 {HARGA} FREE {FREE OFFER}

πŸ’ž5 {HARGA} FREE {FREE OFFER}

.

.

Tak pon kalau sis order {JUMLAH} , Kami bagi #Freegift satu😍 lagi..

.

πŸ’ž10 {HARGA} PERCUMA 1 + FREE {GIFT ATAU POSTAGE}

πŸ’ž10 {HARGA} PERCU...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.