Kembali

Contoh Copywriting Soft Sell Jual Emas (2022)

Satu benda yang kita wajib buat: beli dan simpan dulu 1g setiap bulan.

 

Tu kawan aku pesan. Emas. Lemak tak nak simpan. Nak buang.

 

Jangan peduli lah harga tinggi ke rendah. Nampak dip sikit. Beli.

 

Nampak dip sikit. Beli.

 

Dia tak selalu tinggi. Dia tak selalu rendah.

 

Beli.

 

Sikit demi sikit. InsyaAllah one day kaya emas.

 

Ni ada sikit info nak beritahu. Kalau bel...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.