Kembali

Contoh Copywriting Reopening Ekonomi Tempat Peranginan / Homestay

Dah tak sabar nak bercuti di {nama tempat} tapi tak jumpa lagi tempat PERFECT untuk staycation?

 

Haaaa… boleh tengok {nama tempat}… kami dah serve {100} orang sejak ditubuhkan pada {2001} lagi!

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ review di Airbnb dan Booking.com!

 

Baca je apa yang orang kata mengenai {teratak} kami ni:

 

{testimoni}

 

{Teratak} kami dilengkapi dengan

 

{senarai fasiliti}

 

Dan yang paling penting...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.