Kembali

Contoh Copywriting Recruit Agent Lagi

ANDA NAK JADI SUPER AGENT? JOM CIPTA PELUANG KERJAYA DAN 4 ANGKA PERTAMA BERSAMA {NAMA COMPANY} HARI INI JUGA !

 

Buat pertama kalinya, {NAMA TEAM} membuka peluang kepada anda untuk bersama sama menjana income 4 angka

pertama {NAMA COMPANY}.

 

Betul ke sebulan dah boleh buat income sebanyak {RM2000}?

 

"Sebenarnya dulu {Ahmad} pon x percaya sangat pasal ni. Tapi selepas {Ahmad} join, baru 3 bulan {Ahmad} dah dapat income

Rm5700 sebulan lepas tolak itu ini"

 

 

AGENT {NAMA COMPANY} DIPERLUKAN SEGERA!

 

Yang paling penting... tak payah bayar apa2 ok!

 

FAEDAH YANG BAKAL ANDA DAPAT...

{Senarai faedah}

 

 

Apa...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.