Kembali

Contoh Copywriting Recruit Agent

β€œRAHSIA” Untuk Jadi Super Agent? Jual Produk Yang Confirm Ada Demand La! 

Itu sebenarnya rahsianya. Kebanyakan orang tercari-cari macam mana nak buat sales banyak tapi sebenarnya kuncinya ialah PRODUK TU SENDIRI.

Ni checklist yang bro dan sis boleh tengok untuk cepat2 tahu apa produk yang ada potensi nak jual:

πŸ‘‰πŸ» HQ promo produk tu DAN tak sailang sales
πŸ‘‰πŸ» Margin cantekkk jadi agent boleh buat iklan berbayar... tapi kalau tak nak buat pon takpe! 
πŸ‘‰πŸ» Produk yang memang selesaikan masalah atau mencapai impian customer. Of course la!
πŸ‘‰πŸ» Agent tak terkumpul satu kawasan je! Agent Shah Alam jaga Shah Alam! Agent KB jaga KB! HQ pandai susun agent biar tak terhimpit satu kawasan je!

Haa ni 4 benda kalau ada... memang senang laku keras la produk tu! 

Dan saya nak beritahu ni...

Kalau bro dan sis NAK JUAL PRODUK YANG ADA KRITERIA MACAM KAT ATAS NI, jom join saya dan tim di {Nama Brand}!<...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.