Kembali

Contoh Copywriting Promo Taska

Tak semua taska dicipta sama.

 

Ada taska yang nampak gah, tapi cikgu ikut buku je. Tak tengok pun emosi budak.

 

Ada yang nak ikut silibus semata2, pencapaian individu budak2 dipinggirkan.

 

Tapi yang penting sebenarnya ialah perkembangan anak itu sendiri.

 

Kami di {Taska ABC} pun menekankan perkembangan holistik anak.

 

Selain itu, kami juga menawarkan...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.