Kembali

Contoh Copywriting Promo Proton X50

INI BEBERAPA SEBAB KENAPA 20,000 KERETA PROTON X50 DIBOOK DALAM MASA 2 MINGGU... Walaupun TAK TAHU HARGANYA.

 

Ada yang kata sebab ciri-ciri keselamatannya...

 

Ada yang kata sebab ciri-ciri yang ada...

 

Ada yang kata sebab Proton X50 lagi laju daripada X1 dalam sprint...

 

Ada yang kata sebab ciri keselamatan dia lebih daripada X70...

 

Dan macam-macam lagi.

 

Anda boleh rasa sendiri bagaimana keselesaan pemanduan Proton X50 dan ciri-ciri yang ada di dalamnya.

 

Hanya hubungi saya, {Ali}, iai...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.