Kembali

Contoh Copywriting Jual Young Living #2

DUA KAWAN YANG BERBORAK MENGENAI ESSENTIAL OILS

 

Pada satu hari yang indah beberapa bulan lepas, terdapat dua orang kawan {Farah} dan {Sarah}. Mereka suka membuat home deco di rumah. Mereka suka berkongsi dengan satu sama lain apa yang mereka buat.

 

{Farah} pun bercerita kepada {Sarah} mengenai satu produk yang dinamakan {Young Living}. Produk ini ialah essential oil dan ia boleh membuatkan persekitaran rumah semakin selesa kerana baunya yang menenangkan mengikut jenis essential oil yang telah didiffusekan.

 

{Sarah} tak percaya yang {Young Living} ni boleh mengubah suasana. Jadi dia tolak cadangan {Farah} untuk cuba {Young Living} ni.

 

Beberapa minggu kemudian, {Sarah} pergi ke rumah {Farah}.

 

Dia menarik nafas dalam, kagum dengan bau yang menyelesakan apabila ada di rumah {Farah} ini.

 

"Bau apa ni, {Farah}?"

 

"Oh inilah {Young Living} tu." balas Farah. "Ada banyak jenis sebenarnya essential oils ni. Boleh tengok sendiri dekat rak tu".

 

{Sarah} melihat memang banyak jenis ada. Ada {Purifcation, Lemon, Cedarwood} dan macam-macam lagi.

 

Farah menyambung, "kau boleh campur untuk dapatkan manfaat pelbagai. Cuba je. Kau akan surprised macam aku dulu."

 

Untuk tahu dengan lebih lanjut, boleh hubungi di {WASAP LINK}.

...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.