Kembali

Contoh Copywriting Jual Tudung #4

NAK BERSANTAI DENGAN TEMAN-TEMAN, TAPI NAK STAIL TUDUNG PUN MASIH TAK MAHIR.

===

Ya, ini adalah antara masalah kaum hawa yang nak kelihatan anggun berseri bila keluar bersama kawan-kawan, tapi pemakaian tudung tak kena dengan gaya. Adakala tudung susah nak dibentuk, tak terletak dan mudah kusut.

 

Kini tidak lagi dengan tudung {JENAMA TUDUNG} yang eksklusif dari {KEDAI TUDUNG}.

 

Dengan fabrik classic polyester chiffon ini, anda pasti tampil menawan walau apa jua stail.

 

Selasa, mudah dibentuk, tida...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.