Kembali

Contoh Copywriting Jual Tactical Shoes / Kasut

INI DIA TACTICAL SHOES {NAMA BRAND} UNTUK YANG NAK SELESA PAKAI LAMA!

 

Eh tengah cari tactical shoes? Cuba tengok tactical shoes {nama brand} ni.

 

Dalaman kasutnya selesa dipakai walaupun kena pergi sana sini. Liningnya dibuat dengan air mesh fabric, dan seperti biasa, tapa...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.