Kembali

Contoh Copywriting Jual Sunscreen / Sunblock #4

 

Sebenarnya, apa yang buat sunscreen tu elok atau tak bergantung kepada bahannya.

 

Dan kalau tengok {nama produk} ni, macam tak percaya.

 

Ni sebabnya:

 

Di dalam {nama produk} ni, dia ada bahan yang dipanggil {nama bahan}. Ia melindungi kulit anda daripada anasir jahat UV matahari.

 

Tambahan tu pula, dia ada...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.