Kembali

Contoh Copywriting Jual Minyak Wangi #4

AKHIR-AKHIR INI, RASA ‘DOWN’ SANGAT..MACAM ADA YANG TAK KENA..

===

Bila jumpa teman-teman, diri rasa serba kekurangan, aku di satu sudut rasa dipinggirkan

Lihat kenalan lain, semuanya tampak segar, bermaya…apa rahsia mereka agaknya?

.

“Aura”..kau kena ada itu, kata member aku lagi.

Sambungnya… “tapi ia kena dicari, tidak datang dengan sendiri”

.

Cadangannya, mula bermain dengan bauan, pilih aroma yang mengasyikan, baru lain mudah tertawan.

.

Cuba guna {NAMA PERFUME}, katanya…bauan dari buah pear Inggeris dan freesia ini memang harum dan mengujakan.

Aromanya lembut, tidak bererti ...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.