Kembali

Contoh Copywriting Jual Minyak Wangi #2

DULU SEBELUM PKP, SELALU JUGA KELUAR BERDUA. ROMANTIKNYA..

BILA DAH PKP, RINDU PULA NAK KELUAR BERSAMA. TAPI APAKAN DAYA..

===

Masa dating dulu, perasan juga. Dia asyik nak berkepit.

Saya kata, jangan…kita belum ‘halal’, tunggu saya datang merisik awak nanti ya.

Fuh, wajahnya bukan main ‘happy’ lagi.

‘Habis itu, time PKP ni rindu saya pada awak macam mana’? tanya bakal isteri saya.

Nak jumpa bukan main susah lagi. Hmm tetiba saya ada idea.

.

Saya berinya perfume {NAMA PERFUME} dari {BRAND PERFUME} ni.

Mukanya berubah..”buat apa bagi saya perfume lelaki”?

Aduh..silap percaturan ke? Tetapi dia tak tahu…memang sengaja saya bagi perfume yang memang saya pakai tiap-tiap hari.

.

Bila rind...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.