Kembali

Contoh Copywriting Jual Makanan Cheese Tart

SERAM PULAK RASA ASYIK KETAGIH JE NAK LAGI😲😳          

 

apa yang ketagih tu dik oii? oohh ketagih cheesetart rupanya buat suspen je tau customer kita ni😂 kalau uolls nak tahu itu la feed back daripada customer {NAMA BRAND}. Kalau dah habis stok Mini Frozen Cheesetart mesti akan repeat order..

 

nampak tak hebat tak hebat penangan Mini Frozen Cheesetart by {NAMA BRAND}  ni sampai kan terigau igau😜 jadi korang apa tunggu lagi? takkan tengok je taknak ke cuba hihihi..oleh kerana ianya mudah ...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.