Kembali

Contoh Copywriting Jual Lipstick

Adakah anda peminat lipstick? Adakah anda pengumpul lipstick? Adakah anda baru mula nak berjinak-jinak memakai lipstick? Adakah anda terfikir untuk hadiahkan lipstick untuk seseorang?

......

JOM BELI/CUBA/HADIAHKAN LIPSTICK {NAMA BRAND} LIPSTICK YANG SETANDING PRODUK ANTARABANGSA.

Kenapa (nama seller) kata begitu,kerana lipstick {NAMA BRAND} ini:-

√ Lipstick dengan tekstur medium matte

√ Tekstur lembut & ringan

√ Magnetic casing

√ Tahan sehingga lebih 8 jam

√ Bebas alkohol & paraben

√ Tidak mengeringkan bibir

HARGA PER SET RM {HARGA} SAHAJA!


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.