Kembali

Contoh Copywriting Jual Korset

Eh ada customer repeat order {NAMA KORSET} 

Dulu besar… sekarang kecik.

Dia kata turun {12Kg} berat badan bila pakai korset dengan slimming lotion yang kita akan bagi. 

Kawan-kawan puji nampak kurus bila tengah pakai (diorang tak tau pun hehe).

Nampak perubahan ketara betul dekat bentuk badan.

Berapa harganya? Harganya mampu milik. RM{150}.

Dan untuk {30}  orang pelanggan, kita bagi hadiah istimewa losyen yang boleh dipakai semasa pakai korset ni.

Ha nak tahu lebih la...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.