Kembali

Contoh Copywriting Jual Kopi

Kopi {NAMA BRAND} ni dah bantu ramai Lelaki untuk Kembalikan Tenaga Kelakian Mereka.  

 

Betul bossku.

 

Bukan boleh buat main kalau alat laki ni lemah.  

 

Kalau biar lama-lama boleh jadi murung, kurang yakin dan menjejaskan hubungan suami isteri.

 

Yang bagusnya, masalah lemah alat laki ni kita boleh elakkan dan kawal jika paras gula dalam badan kita stabil.  

 

Boleh cuba untuk sihat kembali dengan kopi {nama brand}.

 

Ia digabungkan dengan {senarai bahan} dalam ramuan kopi {nama brand} dan terbukti sejak zaman datuk nenek kita lagi untuk membantu mengawal kencing manis dan tingkatkan tenaga batin.

 

Bang jangan risau, Kopi pracampuran ini kita guna gula nano daripada ekstrak gula tebu hitam.  

 ...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.