Kembali

Contoh Copywriting Jual Insurans (Semua Lari)

SEMUA JAUHKAN DIRI BILA CAKAP PASAL INSURANS

 

Ini pengalaman saya sendiri. Sebelum ni saya suka sangat dengar cakap orang. Semuanya pasal benda yang buruk

tentang insurans.

 

Saya pun percaya je.  

 

Tapi saya tak fikir. Mungkin mereka tu salah pilih ejen. Itu pasal mereka rasa benda ni sampah.  

 

Serius dulu ingat insurans ni tak penting tapi sebenarnya terlampau rugi kalau tak apply.

 

Rasa Menyesal Bila Fikir Balik :(

 

Nasib baik juga dapat kesedaran awal.  

 

Tak ada la bila benda buruk jadi, baru nak terhegeh-hegeh.

 

Banyak juga saya belajar pasal insurans. Paling best bila dapat tau manfaat yang dapat disebarkan.

 

1- {Manfaat A}

2- {Manfaat B}

3- {Manfaat C}

 

Itulah, ramai yang masih belum buka mata kalau bab insurans ni. Paling best insurans dari {nama insurans} ada tawarkan

pakej yang best.

 

Bagitau je apa masalah dan confirm saya akan tunjukkan pakej paling sesuai

 

Sejak dah jadi ejen {nama insurans} ni baru la saya belajar banyak benda dan kepentingan bila apply insurans.

 

Fuh! Betul-betul rasa lega dan jadi ber...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.