Kembali

Contoh Copywriting Jual Insurans

AMBIL LAH APA2 INSURANS SEMUA SAMA JE!

 

Fakta: Tak semua insurans sama walaupun dari syarikat sama.

 

Ada yang 3-in-1, ada yang ‘standalone’ ada yang lain2.

 

Macam mana nak tahu?

 

Hi, nama saya {Ali} dan saya merupakan agent {Prudential} yang sah.

 

Saya boleh terangkan kepada anda apa beza {3-in-1, medical insurance, life insurance dan juga ...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.