Kembali

Contoh Copywriting Jual Emas

NAK BELI EMAS MURAH WALAUPUN HARGA EMAS TURUN NAIK LAIN MACAM?

Pada akhir post ini, anda akan mengetahui bagaimana Ali akhirnya mendapat emas yang dia mahukan itu!

Nak tak sekarang ni emas selalu harga turun naik. Tapi yang susahnya kalau harga emas turun, tapi harga emas dekat kedai emas tak turun-turun!

Tapi ada tempat yang Ali pergi dapat harga hampir sama dengan harga emas bila dah jatuh.

Dekat mana? Dekat kedai Mirza lah!

Nak dapatkan gold bar 1g limited edition/ harga bawa...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.