Kembali

Contoh Copywriting Jual Dorylicious #4

NAK RASA KULIT IKAN DORY, TAK PERLU SELAM DALAM LAUT LAGI!

===

Dorylicious, kerepek dengan bahan premium and high-quality, rasa original kulit ikan and lite salted egg with cheese. Lain dari yang lain, bukan macam kerepek yang pernah anda rasa sebelum ini.

.

Inginkan kerepek dengan mutu dan rasa premium? Kerepek ikan dory ini menekankan rasa asli kul...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.