Kembali

Contoh Copywriting Jual Barang PKP 2

Lumrah orang bisnes... {ada dalam list tak dibenarkan / boleh berniaga online je lah.}

 

Kedai tak boleh bukak.

 

Jadi boleh bukak offer dekat page je lah.

 

Sempena PKP ni, sis nak bukak offer untuk jual {nama barang}. Harga kita boleh bagi {rm50}, diskaun dah lebih dari {berapa ringgit}.

 

Kalau borong {jumlah}, sis boleh bagi {rm100} je untuk semua.

 

Moga kita boleh niaga n...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.