Kembali

Contoh Copywriting Jual Barang Baby / Bayi #2

INGINKAN YANG TERBAIK BUAT ANAK-ANAK? ANDA MAHU SI MANJA SENTIASA TAMPIL BERSIH, COMEL DAN LAWA. APA KATA SARUNGKAN MEREKA DENGAN PAKAIAN KANAK-KANAK DARI {NAMA BRAND}.

===

Jangan asyik nak mencantikkan diri saja, tapi penampilan anak-anak anda terabai. 

Dengan {nama brand} anda tak perlu susahkan diri, pening kepala memikirkan apa yang elok dipakai si manja anda.

Di  {nama brand}, banyak koleksi dan pilihan baju-baju, ada yang datang dengan set topi, kasut dan lain-lain.

Memang bergaya, memang lawa. Anak-anak pasti teruja, mak bapak bertambah suka!

Jom ke website kami untuk tengok koleksi terkini pakaian kana...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.