Kembali

Contoh Copywriting Jual Baju Raya (Storyselling)

DAH CUN ELOK KE CUTTING BAJU RAYA TU?

 

Eh material dengan cutting elok ke beli?

 

Ha satu benda yang kita kena wajib pilih betul... material dengan cutting!  

 

Kalau material tak best: tak selesa pakai!

 

Kalau cutting tak elok: sendat kat perut!  

 

Uish... itu yang kita dekat {nama brand} elakkan.

 

Kita bagi sis punya family pakai baju raya dengan {nama material}, jadi bila pakai tu nak ronyok susah... nak nap petang2 sambil helok tak nampak peluh... nanti terbangun pun still nampak macam baru je iron.

 

Hehe macam terlebih je tapi kena pakai baru taw...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.