Kembali

Contoh Copywriting Jangan Tolak Offer Gila Ni Oi

INI OFFER TAK BOLEH NAK TOLAK NI!

.

Selalu dapat offer yang tak best sangat kan... Ni confirm best!

.

Aku nak offer kalau korang beli produk {NAMA PRODUK} dan kalau korang beli 2 botol terus, aku akan bagi diskaun {50%}!

.

Saje nak ulang manfaat produk ni.

.

Antaranya ialah {MANFAAT PRODUK NI}.

.

Nak tengok testimoni? Ada banyak dekat web dan page ni. Dekat dalam komen post ni pon ada aku tepek untuk korang tengok.

.

Yang penting aku {rasa perut kempis sekarang ni}.

.

Syukur sangat rasa!

.

NI ADA JAMINAN LAGI!

.

Pakai je produk ni sela...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.