Kembali

Contoh Copywriting Insurance Prudential BSN Warisan

APA ITU ā€˜3Dā€™? TAHUKAH ANDA KITA SEMUA BERHADAPAN DENGAN RISIKO 3D, IAITU KEMATIAN, KELUMPUHAN DAN PENYAKIT (3D; DEATH, DIASBILITY & DISEASES).

 

YA, ANDA JUGA TIDAK TERKECUALI!

 

---

 

Jadi apa yang perlu anda buat kalau ā€˜3dā€™ berlaku pada anda? Bagaimana dengan nasib keluarga bila anda tiada nanti?

 

===

 

Itu sebab pentingnya ada pelan perlindungan keluarga agar keluarga anda tidak akan sengsara andai anda sudah tiada.

 

Tapi anda pening pelan mana yang...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.