Kembali

Contoh Copywriting Astro Home Wifi

TAHU TAK ASTRO TAWARKAN PERKHIDMATAN INTERNET DI RUMAH YANG LEBIH MURAH BERBANDING UN***?

.

Sebelum ni pun saya tak tahu. Ni dah jual baru perasan bila saya compare.

.

Sungguh!

.

Ramai orang tak tahu sebenarnya yang Astro ada menawarkan perkhidmatan Home Wifi di Malaysia. Dan yang bestnya ialah... harganya sangat kompetitif!

.

D...


Yang anda lihat di atas ialah preview apa yang akan anda dapat dalam Tulis Ads. Template-template ini sudah bertanggungjawab untuk menjana lebih daripada 7 angka untuk pelanggan Tulis Ads. Boleh tengok https://TulisAds.com untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk Lonjakkan Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.