Alat Copywriting All-in-One Pertama Seumpamanya di Malaysia


Sebelum Tulis Ads: Buat ayat iklan termenung dulu.

Selepas Tulis Ads: Buat ayat iklan, simpan dan cari idea semua dalam satu tempat.


Yang paling seronok: Ada yang dapat lebih daripada 6 angka jualan sebulan menggunakan tool di sini.

Tool apa ni? Tool buat iklan. Lebih tepat: tool buat ayat iklan.

NOTA: Tool ini TIDAK sesuai untuk:

1) Yang tidak pernah buat paid advertising / marketing.

2) Yang tak pernah buat sales online

Kenapa? Sebab ini ialah tool underground untuk orang yang mempromosikan produk di Internet.

Saya pada awalnya cuba nak selesaikan masalah saya sendiri. Nak tulis iklan. Klien macam-macam jenis. Susahlah kalau takde alat untuk senangkan saya. Isi tempat kosong je.

Sampailah terbuat tool yang anda nampak ni.

Nak buat ayat iklan makin mudah. Nak cari idea makin senang. Bila ada idea yang betul, iklan cantik, audiens pun kena, laju je sales masuk.

Ini apa yang mereka kata bila gunakan tool ini. Ada yang lead makin rancak. Ada yang berjaya kurangkan kos per jualan (CPP) sampai lebih daripada 50%.

Pelbagai emel dan mesej diterima mengenai tool ini. Ada yang engagement meningkat, ada yang sale meningkat... dan ada yang guna untuk dapatkan leads...

Memperkenalkan...

Tulis Ads Online: Alat Copywriting All-in-One Untuk Pemasaran Anda!

hero

"Apa Ada dalam Alat Copywriting Tulis Ads Online Ni?"

  • Template Copywriting (lebih 180+ untuk anda gunakan, termasuk untuk promo puasa dan raya)
  • Headline Generator - isi sekali, berpuluh-puluh headlines tersedia untuk anda pilih... macam tu je.
  • Template Ayat: pilih ayat mengikut emosi... tak perlu fikir lagi apa yang nak diletakkan untuk bagi orang rasa sedih... gembira... atau lain2!
  • Baru: Save iklan yang anda buat terus di dalam ini:- anda boleh tengok dan buat pelbagai jenis iklan dengan senang.

Ini tool copywriting pertama kalinya di Malaysia seperti ini.

Di sini terdapat 243 template copywriting

Akses semuanya di dalam satu skrin. Headline. Template. Kamus. Semuanya di satu skrin.

Nak campur-campur template, headline atau ayat dah jadi senang sangat dengan Tulis Ads Online ni.

Contoh template #1

Contoh template #2

Dan sekarang, anda dah boleh simpan iklan-iklan yang anda buat untuk anda tengok pada bila-bila masa sahaja nanti.

Sekarang, tempat ini boleh jadi tempat anda tengok balik semua iklan yang anda buat dengan senang.

Ada yang gunakan ini untuk...

  • Buat artikel.
  • Tulis emel.
  • Buat iklan di sosial media.

Ikut lah nak pakai macam mana pun.

Alat ini membantu untuk sesiapa pun buat ayat iklan yang power... dengan senang.

Jadi meh saya ceritakan dengan lebih mendalam lagi komponen-komponen yang ada dalam Tulis Ads Online ni

#1 Template Copywritng

Nak tulis ayat dekat social media makin senang bila ada beratus-ratus template untuk anda guna ni.

Tengok sendiri template yang tool ni ada

Tekan je dropdown di bawah dan tengok template apa yang ada di sini. Dan ia akan ditambah daripada semasa ke semasa.

Ada yang takde? Jangan risau! Kita berikan satu borang untuk anda isi dalam laman ahli untuk kita besarkan lagi galeri template ini.

Template kita sentiasa tambah daripada semasa ke semasa supaya pembeli boleh dapat manfaat berterusan daripada tool ini.

#2 Headline Generator

Dapatkan headline semudah mengisi tempat kosong

Senang kan isi sekali berpuluh-puluh headline tersedia?

Kadang-kadang satu tak cukup... kita nak lagi banyak headline.

Apabila anda isi ruangan yang diberi, ada berpuluh-puluh headline tersedia untuk anda.

Pakai sahaja yang mana yang anda mahu.

#3 Kamus Perkataan

Prospek yang baca iklan anda mesti bosan kalau anda tak habis-habis cakap cantik, cantik dan cantik.

Apa perkataan yang membawa maksud kurus selain daripada perkataan kurus?

Lebih banyak cara anda cakap perkara yang sama, lebih senang mesej untuk sampai kepada prospek anda

Senang kan kalau ada banyak cara nak cakap benda yang sama? ;)

#4 Template Ayat

Pilih je nak ayat mana kalau tak tahu

Selain daripada template seketul, saya juga ada sediakan template ayat. Contohnya pemula ayat... pembayangan... gembira... sedih... semuanya ada.

Jadi nak godek-godek cari inspirasi dah jadi makin senang dengan ni.

Sekarang nak termenung pun boleh main-main dengan ayat yang ada. Akhirnya, iklan pun siap selepas bermain-main dengan template ayat yang ada. ;)

#5 Video Marketing Library Untuk Ilmu Marketing Advanced

Sekarang ni saya ada letak beberapa video di dalam perpustakaan marketing Tulis Ads ni.

Contohnya... anda akan pelajari bagaimana untuk 'test' audience cepat-cepat. Cara nak bakar duit cepat-cepat tengok audiens bagaimana dan move on.

Satu lagi video saya tunjukkan macam mana saya ambil template takde kaitan untuk buat iklan Proton X50.

Pendek cerita: anda bukan dapat template sahaja... Anda akan tahu pelbagai perkara yang menarik mengenai strategi dan taktik dalam pemasaran.

Setakat ini saya bercerita mengenai:

  • Video #1: Cara Untuk Cari Audiens Yang Tepat (Cepat-cepat)
  • Video #2: Cara Pakai Template Story-based (Contoh Guna Template)
  • Video #3: Funnel Marketing untuk Service
  • Video #4: Tentang Automated Rules

Video-video ini akan ditambah daripada semasa ke semasa sebagai nilai tambah untuk pelanggan sedia ada.

Ini manfaat tambahan lain: ada perpustakaan kecil di mana saya upload video daripada semasa ke semasa cara untuk buat marketing berkesan.

Latest trik yang saya gunakan untuk capai marketing automation. Lagi mudah untuk anda buat marketing dengan perkara ini.

Yang penting boleh guna tool ni untuk buat iklan yang boleh buat sales banyak-banyak. Hampir setiap hari kita ada update template.

Seronok Bila Orang Gembira Pakai Tool Ini

Mesej dan emel kebanyakannya tanpa diminta pula tu. Dan paling penting: menguntungkan pengguna.Tool ini pun sebenarnya versi kedua daripada versi asal sebelum ini.

Kita kembangkan sikit demi sikit supaya orang suka dan pakai berkali-kali tool ini untuk projek marketing mereka

Sekarang nak duplicate iklan dalam tool ni pun boleh.

Harga Alat Copywriting Ini?

Harganya? RM197 setahun. Tahun depan baru fikir pasal nak renew subscription kepada tool ini.

Tapi baik beli sekarang daripada nanti. Masa tu harga tool ni naik lagi.

Kalau rasa malas nak fikir pasal langganan ni, boleh ambil yang lifetime. RM397 sekali bayar. Ni mahal sikit, tapi tak payah fikir pasal nak renew. Yang ni limited. Siapa cepat dia dapat.

Sentiasa Dikemas Kini

Kalau yang datang sini beberapa kali mungkin perasan, website ni sendiri dah berubah. Tool copywriting TAO ni pun dah makin banyak.

Tool ini saya buat bukan sekali terus siap. Tapi saya akan meminta feedback daripada pembeli. Kemudian saya akan tambah baik daripada semasa ke semasa.

Template dulu ada 40 lebih sahaja, sekarang dah ada sampai 200 lebih templates.

Bulan puasa haritu pun kita provide templates untuk promo raya.

Dapatkan Video PKP Masterplan

Ini adalah video yang saya rekodkan khas untuk PKP ini. Di dalam video ini, anda akan mengetahui:

  • 3 kategori manusia semasa PKP ini. Tahu kategori ni, tahu nak susun macam mana ayat tu.
  • Apa yang anda JANGAN BUAT bila buat promo semasa PKP ini. Kalau buat, orang akan turn off dan bash di komen.
  • Kalau anda jual benda mahal, saya cerita target pasaran anda.
  • Kalau pasaran anda banyak kena potong gaji / dibuang kerja, ini produk yang sesuai untuk anda jual.
  • Satu benda WAJIB yang anda kena buat kalau nak pastikan pembaca terus membaca apa yang anda tulis sehingga hujung
  • Cara rangka tawaran anda: walaupun margin kecil! Dan kalau premium, ini cara "senang sangat" untuk naikkan nilai produk

Walaupun sekarang ekonomi akan dibuka semula, video ini masih lagi relevan terutama sekali grouping pasaran yang saya outline dalam video ini.

Cara Nak Dapatkan Tool Ini

Untuk buat pembelian, hanya isi borang di bawah. Selepas anda mengisi borang di bawah, anda akan dibawa kepada payment gateway ToyyibPay. Selepas pembayaran anda akan dibawa ke skrin set password.

Setelah anda set password anda, anda boleh mengakses SEMUA tool yang ada di atas ini. Sesenang itu.

Nama
Emel
No Telefon
Pakej

Oh, Lupa Nak Beritahu...

Kalau anda jadi pelanggan Tulis Ads, anda juga boleh menjual tool copywriting ini!

Komisen ialah 50% daripada harga jualan. Sekarang ini, siapa yang buat jualan akan mendapat antara RM98.50 - RM148.50.

Pembayaran pula dibuat sehari selepas jualan anda dibuat (kecuali Sabtu, Ahad dan cuti umum).

Maksudnya bukan lagi 7 hari atau hujung bulan je dapat... anda akan dapat komisen anda setiap hari bekerja!

Best kan?

Kalau anda teringin nak buat jualan untuk produk dengan margin yang agak tinggi, anda boleh cuba jual Tulis Ads ni!

Bahan pemasaran sememangnya disediakan.

Kita jumpa kat dalam ye!

- Abdul Rahman

p.s Dan terima kasih kerana membaca sehingga hujung ni. :)

Ini beberapa lagi testimoni Tulis Ads yang boleh anda baca.