"Bagaimana Tulis Ads Bantu Anda Buat CW 7 Angka Dengan Tekan-Tekan Je!"

Testimoni | Percuma: Tips Copywriting Proven | Beli

Kata Pengguna

Dapatkan Sekarang

Nama
Emel
No Telefon
Pakej

Untuk pakej bulanan, anda boleh membatalkan langganan anda pada bila-bila masa.

Soalan Lazim Mengenai Tulis Ads

Soalan: Ada content ke dalam ni?

Jawapan:Ada. Anda akan dapat content untuk Facebook, Instagram dan TikTok.

Soalan: Apa contoh content tu?

Jawapan: Anda akan mempelajari...

Soalan: Kalau ambil bulanan boleh cancel?

Jawapan: Boleh! Cancel bila-bila masa je. Kita update template copywriting hampir setiap hari jadi make sure login selalu untuk tengok apa latest template saya masukkan!

Soalan: Boleh pakai phone ke? Ataupun desktop je boleh?

Jawapan: Dua-dua boleh! Kalau perasan, kebanyakan demo dalam iklan dan di post dalam page semuanya saya pakai phone.

Soalan: Ada ke group support?

Jawapan: Ada! Dan anda akan tengok saya kongsikan eksperimen-eksperimen saya buat dalam tu, jauh sebelum saya share kepada umum. Manfaat untuk anda: tahu teknik berkesan sebelum orang lain tahu.

Soalan: Saya tak berminat dengan template sebab saya tak pakai template. Kalau saya beli untuk info-info je boleh ke?

Jawapan: Boleh sangat-sangat! Sebab kita share info yang agak advanced dan bukannya asas.

Sebagai contoh baru-baru ni kita tambah info pasal angles, ada juga pasal flow dalam surat jualan.

Selalu orang cakap pasal benda asas copywriting. Tapi kat sini kita cakap pasal benda yang lebih advanced.

Soalan: Ada tak template puasa / raya?

Jawapan: Ada! 20 lebih ada. Pakaian, makanan, macam-macam lagi ada.

Soalan: Saya jual servis... boleh?

Jawapan: Boleh! Banyak je copywriting untuk servis dalam ni!

Disclaimer: Tool ni dibuat untuk usahawan yang nak naikkan revenue dan keuntungan. Ini bukanlah peluang perniagaan. Hasil anda akan bergantung kepada banyak faktor... antaranya latar belakang, pengalaman dan kerja keras. Setiap bisnes mempunyai risikonya sendiri dan memerlukan kerja keras dan bertindak setiap hari.

Jika anda tak dapat terima tu... JANGAN dapatkan Tulis Ads.

Login

Copyright © Tulis Ads Online 2022

Dicipta oleh Abdul Rahman. IT Consultant, Software Developer dan Marketer. Hubungi di Facebook, Telegram atau Twitter.

Seramai 1563 orang sudah mendapatkan sistem ini.

Facebook | Instagram

Note: This site is NOT a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of FACEBOOK, Inc.