Tulis Ads: AI Copywriting Bahasa Melayu Pertama.


Dengan Tulis Ads, buat ayat tak pernah sesenang ini.

Setakat ini 412,343 perkataan sudah dijana menggunakan Tulis Ads AI.

Percuma: Idea Copywriting dan Marketing

Ada yang gunakan ini untuk...

  • Buat artikel.
  • Tulis emel.
  • Buat iklan atau posting di sosial media.

Selain Daripada AI, Anda Akan Dapat...

  • Template Copywriting - terdapat 308 templates untuk anda gunakan dalam pelbagai niche
  • Headline Generator - isi sekali, berpuluh-puluh headlines tersedia untuk anda pilih... macam tu je.
  • Template Ayat - pilih ayat mengikut emosi... tak perlu fikir lagi apa yang nak diletakkan untuk bagi orang rasa sedih... gembira... atau lain2!
  • Kamus - nak cari perkataan sinonim dah makin senang. Contoh kata ganti cantik, putih, dan macam-macam lagi ada dalam ni.
  • Save dan duplicate iklan yang anda buat terus di dalam ini - anda boleh tengok dan buat pelbagai jenis iklan dengan senang.

Ini tool copywriting pertama kalinya di Malaysia seperti ini. Akses semuanya di dalam satu skrin. Headline. Template. Kamus. Semuanya di satu skrin.

Nak campur-campur template, headline atau ayat dah jadi senang sangat dengan Tulis Ads ni.

Apa Kata Pengguna

Ciri-Ciri Tulis Ads

Biar AI Tulis Untuk Anda

Tim nak cari idea? Senang. Isi je tempat kosong.

Ada 3 fungsi AI sekarang ni. Untuk generate post (engagement). Untuk buat copywriting menjual. Dan juga untuk buat headline.

Senang kerja. Takde idea tu sejarah lampau.

Biar komputer yang tolong tuliskan anda draf. Anda edit je.

Tak Payah Termenung Tengok Skrin Kosong

Nak tulis ayat dekat social media makin senang bila ada beratus-ratus template untuk anda guna ni.

Tekan dropdown di bawah dan tengok template apa yang ada di sini. Ia akan ditambah daripada semasa ke semasa.

Tarik Pembaca Dengan Headline Terbukti Berkesan

Dapatkan headline semudah mengisi tempat kosong

Senang kan isi sekali berpuluh-puluh headline tersedia?

Kadang-kadang satu tak cukup... kita nak lagi banyak headline.

Apabila anda isi ruangan yang diberi, ada berpuluh-puluh headline tersedia untuk anda.

Pakai sahaja yang mana yang anda mahu.

Ayat Untuk Hulurkan Anda Sales

Tak tahu nak mula ayat? Kita bagi pemula... Nak ayat lain untuk bayangkan? kita bagi ayat bayangan... gembira... sedih... macam-macam lagi

Buat iklan seperti main susun-susun di dalam Tulis Ads ini.

Share Dengan Kawan-Kawan Ayat Anda Buat

Setiap iklan yang anda buat di dalam Tulis Ads boleh di save dan duplicate dan dikongsi dengan staff, customer atau agent anda.

Bukan Itu Sahaja...

Tak guna tool ni kalau tak dapat nak buat marketing dengan lebih berkesan, kan?

Jadi, saya ingin berikan lagi kepada anda beberapa bonus yang akan membantu anda senyum bangun pagi melihat kempen marketing anda menjadi-jadi.

Bonus #1: Marketing Libraries

Tulis Ads ni tak lengkap tanpa perpustakaan ini. Di sinilah saya kongsikan pengalaman saya menjadi orang belakang beberapa syarikat sejak tahun 2006 lagi.

Ini khas untuk pengguna Tulis Ads Gold ke atas sahaja.

Ini adalah hasil daripada ribuan split test, mencuba pelbagai teknik dan gagal entah berapa banyak kali.

Apa yang akan anda belajar akan mengelakkan diri anda daripada melakukan kesalahan yang sama.

Buat apa lalu jalan saya kalau saya boleh tunjuk apa yang perlu elak... dan apa yang perlu dibuat, kan?

Antara perkara yang akan saya ceritakan:

1. Apa setting TikTok Ads yang saya pakai untuk run ads

Selain itu saya nak kongsikan di dalam ni...

  1. Cara nak cari audiens cepat-cepat. Ni bende pertama kena betul. Bila dah jumpa audien 'ngam' dengan cepat, anda hanya perlu pastikan copywriting dan offer yang betul je untuk dominate pasaran. Bayangkan kalau jual terung goreng pada orang tak suka sayur. Memang susah lah. Video yang saya kongsikan dalam ni boleh bantu cari audien untuk semua media sosial.
  2. 3 kategori manusia. Tahu kategori ni, tahu nak susun macam mana ayat tu.
  3. Apa yang anda JANGAN BUAT bila buat iklan. Kalau buat, orang akan turn off dan bash di komen.
  4. Kalau anda jual benda mahal, saya cerita target pasaran anda sekarang ni.
  5. Kalau anda pasarkan produk kepada pasaran yang banyak kena potong gaji / dibuang kerja, ini produk yang sesuai untuk anda jual.
  6. Satu benda WAJIB yang anda kena buat kalau nak pastikan pembaca terus membaca apa yang anda tulis sehingga hujung
  7. Cara rangka tawaran anda: walaupun margin kecil! Dan kalau premium, ini cara "kacang, celah gigi je" untuk naikkan nilai produk
  8. 3 kriteria yang anda kena tengok untuk pastikan anda tak buat kerja sia-sia jual produk tak laku. (Kalau produk anda sekarang suam-suam kuku, info yang saya kongsikan dalam 'Cara Nak Teropong' akan membantu anda ketahui sama ada iklan itu boleh berkesan atau tidak.
  9. Kapsyen apa nak tulis bila buat iklan di TikTok? Saya kongsikan di dalam.
  10. Setting yang saya gunakan run iklan di semua media sosial!
  11. Bagaimana saya jual kereta X50... dengan bercerita (cara nak buat copywriting storytelling)
  12. Kalau jual servis... ini funnel yang anda boleh gunakan untuk bisnes anda
  13. Tool mudah untuk tengok iklan yang sudah convert di TikTok!
  14. Apa nak buat kalau anda nak buat duit 'on demand'. Sesuai kalau nak dapatkan cash cepat.
  15. Kenapa bila jadi agent cepat sangat iklan tak perform (dan apa HQ boleh buat untuk pastikan agent perform bila buat paid ads!)
  16. Apa itu ad dan web fatigue... dan kenapa perkara ini yang akan buatkan iklan anda perform (atau) tak perform.

Dan itu hanyalah sebahagian daripada topik yang saya kupas di dalam marketing library.

Tak kira lah anda promo produk di media platform mana pun. Anda boleh gunakan info yang saya kongsikan dalam ini untuk kelebihan anda.

BONUS #2: Group Telegram Untuk Discuss Hal-hal Marketing!

Kadang-kadang saya malas nak update members area, saya terus je update info baru ke dalam group ni. Contoh saya share PDF dengan ahli. Saya outline kan apa yang saya buat untuk strategi marketing saya.

Dan ahli Tulis Ads pun berdiskusi dengan saya mengenai hal tersebut.

Tengok terus apa yang berkesan untuk market kan produk anda.

BONUS #3: Ad Angles Ebook (RM127)

Ini adalah e-book terbaru yang saya keluarkan HANYA UNTUK pelanggan Tulis Ads.

Di dalam e-book ini anda akan mempelajari mengenai:

  1. Bagaimana untuk segmenkan prospek anda... supaya anda dapat susun iklan berdasarkan beberapa kategori panas.
  2. Angle iklan: Kategori ini adalah langkah pertama untuk anda tahu sama ada Angle #1 itu dalam kategori p____, m______ atau c_____
  3. KENAPA bukan semua angle iklan sama pulangannya: dan cara untuk tahu angle mana yang bagi paling tinggi ROI
  4. BAGAIMANA untuk menggunakan Asymmetrical Return untuk dominasi pasaran produk
  5. Cara MUDAH Untuk Mengambil Peluang Menggunakan Iklan Sedia Ada Untuk Membuat Angle Baru Untuk Dicuba (Salah Ni, Buat Habis Duit Je. Hint: Angles tu akan make or break kempen iklan anda)
  6. Bulatan Kebenaran: litmus test yang boleh anda gunakan untuk memberi 'pangkat' pada setiap angle yang anda jumpa untuk produk anda.
  7. Apa yang orang selalu tak buat bila segmenkan angle ikut umur... dan bagaimana anda boleh gunakan benda yang ramai orang terlepas ini untuk cari jarum untuk masuk ke dalam hati prospek.

Anda tidak akan dapat e-book ini di mana-mana pun. E-book ini eksklusif untuk pembeli Tulis Ads.

Sentiasa Dikemas Kini

Tool ini sentiasa berevolusi. Saya mintak feedback daripada customer. Kemudian saya akan tambah baik daripada semasa ke semasa.

Template dulu ada 40 lebih sahaja, sekarang dah ada 308 templates.

Semasa bulan puasa kami juga menyediakan templates untuk promo raya (disediakan di senarai template di atas).

Dan nanti kita bukan hanya satu media sosial je. Kita akan support pelbagai media yang perlukan ayat. Tak semestinya menjual. Kalau nak bina followers pun boleh.

Akhirnya bukan tulis ads je, tapi jadi tempat anda mengarang pelbagai jenis ayat announcement, diskaun dan macam-macam lagi dengan mudah.

Harga?

RM197 untuk Tulis Ads Gold.

Anda boleh buat ayat sehingga 100 ribu perkataan. Cukup untuk anda buat copywriting sebanyak 2,000 kali (kalau semuanya 50 patah perkataan).

Tak Payah Buat Ayat Dengan Skrin Kosong. Biar AI Tulis Ads Tuliskan Draft. Kita Edit Je.

Nama
Emel
No Telefon
Pakej

Tentang Developer

Nama saya Abdul Rahman dan saya seorang IT consultant dan copywriter.

Ni beberapa screenshot produk yang saya bantu untuk buat jualan.

Produk dalam kategori fesyen, pendidikan, buku, dan barang basah.

Semuanya produk dalam kategori berlainan. Maksudnya satu: teknik-teknik dan tool yang akan anda tengok di dalam ini berkesan. Cara sama, industri berlainan.


Soalan Lazim Mengenai Tulis Ads

Soalan: Boleh pakai phone ke? Ataupun desktop je boleh?

Jawapan: Dua-dua boleh! Kalau perasan, kebanyakan demo dalam iklan dan di post dalam page semuanya saya pakai phone.

Soalan: Saya tak berminat dengan template sebab saya tak pakai template. Kalau saya beli untuk info-info je boleh ke?

Jawapan: Boleh sangat-sangat! Sebab kita share info yang agak advanced dan bukannya asas.

Sebagai contoh baru-baru ni kita tambah info pasal angles, ada juga pasal flow dalam surat jualan.

Selalu orang cakap pasal benda asas copywriting. Tapi kat sini kita cakap pasal benda yang lebih advanced.

Info info ni khas untuk yang beli tahunan ke atas ye.

Soalan: Ada tak skrip closing dalam ni?

Jawapan:Ada. Sekarang ni kita dah masukkan skrip closing dan kita akan tambah skrip closing baharu setiap bulan.

Soalan: Ada channel tak nak follow?

Jawapan:Ada. Kadang-kadang saya buat sharing di channel percuma Tulis Ads ini.

Soalan: Ada tak template puasa / raya?

Jawapan: Ada! 20 lebih ada. Pakaian, makanan, macam-macam lagi ada. Klik sini untuk lihat senarai template.

Soalan: Saya jual servis... boleh?

Jawapan: Boleh! Banyak je copywriting untuk servis dalam ni! Cuba tengok senarai template kalau tak percaya.

Kata Pengguna Part 2