Kajian Kes: Bagaimana Untuk Buat Iklan Yang 'Evergreen'

Walau apa pun terjadi, kempen iklan anda still profit.


Hi, saya Abdul Rahman. Copywriter dan programmer di belakang Tulis Ads.

Pendek cerita: tool copywriting saya buat ni akan senangkan anda buat ayat iklan.

Nak split test ayat semua jadi senang. Pelbagai templates untuk pemudah kerja anda.

Punyalah senang, mesti rasa tak puas hati tak jumpa tool ni awal-awal dulu.

Nak tahu kenapa saya cakap tool copywriting ni boleh tolong sangat2 kerja buat iklan anda?

Masukkan je emel anda di bawah ni dan saya akan hantar kepada anda link ke case study yang saya sediakan untuk anda.

Selain daripada case study bagaimana kedai di Melaka ni konsisten beriklan (dan untung!), anda akan mempelajari:

  • Cara mudah untuk 'refresh' iklan anda. Guna cara ni, senang sangat anda nak 'refresh' iklan winning anda untuk terus beraksi!
  • Kenapa iklan kalau lama sangat run akan 'basi'... dan bagaimana 'Putaran Kebenaran' ini boleh membantu anda
  • Langkah demi langkah yang perlu anda buat untuk dapatkan iklan yang lebih menjual... WALAUPUN anda malas jual

Untuk tahu dengan lebih lanjut mengenai semua ini... hanya ISI EMEL ANDA di bawah dan anda akan dapatkan laporan ini bila ia siap!

Tool copywriting ini sesuai untuk semua jenis bisnes yang memerlukan ayat jualan. Tak kira la jual dalam emel ke, salesletter ke, di sosial media ke.

Ada agensi guna untuk client mereka. Ada dropship guna untuk jual dory skin salted egg.

Jual besi pun ada!

Pendek cerita, baca je laporan percuma ni. Boleh anda tengok sama ada sesuai tak dengan anda tool copywriting ni.

Ada yang berminggu-minggu tak tukar iklan. Satu tu je pakai. Isi je maklumat di atas... dan saya akan hantarkan maklumat selanjutnya.